2 dagar för tidigt

Satt i lugn och ro i tisdagkväll kl 21 för att titta på House. Då hör jag helt plötsligt något pipande från Cerezas valphage. Jag går dit och tittar och ser att hon springer runt nervöst, och efter henne hänger det något, en Valp hänger i navelsträngen efter henne. Lade henne snabbt  i en filt och sprang in på toaletten för att få bättre ljus.
Så där satt man på toalelltgolvet med cereza i en filt och en pipande valp. 3 timmar senare var det sammanlagt 7 valpar och en väldigt trött Cereza, hon var väldigt duktig för en förstföderska. Under natten kom det ytterligare en valp, tyvärr så var det dock en annan som inte överlevde natten =(

Så 7 valpar blev det alltså, fem pojkar och två flickor.



Grabbarna en dag gamla



flickorna en dag gamla


3

Så var det äntligen över, nu kommer jag inte att behöva ha någon kontakt med Exet längre, eftersom att alla hennes saker nu är borta! Inte en dag för tidigt! =)



Nu närmar det sig med stormsteg, dagen då Cerezas valpar ska ploppa ut!

3 dagar kvar


Har precis fixast hennes valphage, där bebisarna ska anlända. Satte hagen bredvid sängen, så att man hör om det skulle vara några problem =)


Såhär blev det.

6

Så har man spelat genom Call of Duty: World at war.
Det är nog det ojämnaste spel jag någonsin testat, men det är överlag väldigt bra!
Det som slog mig mest när jag spelade det, är att ett senario verkar vara direkt hämtat från filmen "Enemy at the gates"

Klipp från filmen:





Klipp från spelet:




Likt, inte sant? =)




När vi ändå är inne på ämnet andra världskriget så hittade jag en liten artikel där det står att Hitler inte alls dog i sin bunker i slutet på kriget, utan att han flydde till Argentina med en antal andra nazister, och att det var där han dog av en stroke, 14 år senare. Närmare bestämt 1959.


Visst ser det ut att vara en åldrad Adolf?

7

Såå, då var man tillbaka igen, har haft problem med min internetlevarantör de sista dagarna. Jag har det fortfarande inte fått ordning på det, men har fått låna Jeanettes mobila bredband=) Snäll är hon!

Så var det bara en vecka kvar tills Cerezas valpisar skall ploppa ut, hoppas att allt kommer gå bra! Jag jobbar min sista dag på som kökschef på onsdag och börjar inte på det nya jobbet förräns måndagen den 4:e. Så jag kommer kunna vara hemma och hjälpa Cereza om hon skulle behöva det.

Idag har jag ganska duktig, har städat akvarierna och bytat bottensubstart till Åke. Var nere i djuraffären för att köpa en slammsug, då jag inte fick bort alla smuts från botten på det ena akvariet. Men nu e det fint! =)

Ha en trevlig kväll allihopa!

11

Jaha...

Livet rullar på! Fast det är synd att vissa saker ska vara så invecklade..=(

11 dagar tills Cerezas valpar ploppar ut, nu är hon så tjock att hon knappt orkar vända sig när hon liger på rygg=)

Jag orkar verkligen inte skriva mer idag, så vi får se om jag har lite mer ork i morgon =)

Trevlig kväll på er, kram kram

13

Ledig dag!
Idag har jag varit på kattutställning.
Ja, ni läste rätt, Jag har varit på kattuställning, mitt intresse för katter är minst sagt, ja...inte särskillt stort kan man säga. Men Jeanette ville åka dit så jag ställde upp oc körde dit. Efter en väldig sightseeing-runda i Malmö så hittade vi rätt =)
Så vi gick och kikade på en väldigt massa katter, innan vi körde hem igen. Jeanette var ju väldigt förtjust och man såg verkligen hur hon njöt av att bara gå och titta på alla katter.

Köpte en mus till Cereza idag för att se om hon var intresserad av att mumsa på lite kött, men hon bara gick fram och luktade på den, sen var det inte mer med det, kul när man försöker göra sig till =)


"Jaha Husse? Vad ska jag göra med den?"


Ikväll har jag varit duktig och städat min garderob. Jeanette hjälpte mig, till en början, sen tyckte hon att det var roligare att testa det kläder som jag ska skicka iväg.
Och, ja...såhär blev resultatet:




14

Idag har man hunnit med en massa!
Dagen började med att jag begav mig till Lund för att lämna bilen på service klockan 08,00 i morse. Direkt efter det så bar det av till Malmö för att kolla på det nya kontoret och snacka lite med min blivande chef. Sen handlade man lite frukost innan man körde hem.
Väl hemma så berrede man sina nyinköpta ciabatta och slogs sig ner framför tv:n för att kolla på "300" på Blueray!

När man väl var mätt och glad så fick man bege sig till Lund igen för att hämta bilen, det blev en liten tur till Nova för att köpa nytt lir till PS3:an, "Call of Duty: World at war" blev det.

Har precis varit ute med Cereza en stund på gården, hon var inte så pigg på det till att börja med men efter ett tag så blev det fart på henne =)



"Hmm...här luktar det spännande"

*Notera pälsen på svansen*



"Ta bort kameran, Annars....!"




"Husse..? Kan vi gå hem nu?"




"Javisst kan vi det, men det där är fel trappuppgång, Cereza"

"Jag VÄGRAR gå längre Husse!!"


Och nu sitter man och myser och kollar Så ska det låta!
Ha en fortsatt trevlig, kväll!


15

Idag hände det!
Jag sade upp mig från jobb, på grund av att jag fått ett nytt! Grattis till mig! Ska jobba som säljare i Malmö, fast månadslön + provision på det.
Känns väldigt bra måste jag säga, jag jobbar till den 29:e sen är det slut, mitt jobb som kökschef är över. Det har varit ett väldigt givande år, jag har fått vara med om både med och motgångar.
Jag är väldigt tacksam mot Clas som gav mig chansen!


Imorgon ska jag lämna bilen på service, då den rullat 1500 mil. Efter att jag lämnat den så ska jag ta en tur till kontoret och prata lite med den nya chefen.

Nu ska jag kika lite på tv och mysa med Cereza, ha en fortsatt trevlig kväll!

16

Hopp och hepp! Japp, så vart man hemma igen =) Det har varit en ganska lyckad dag, trost lite gnabb på jobb men men. Det positiva som hänt idag väger upp det negativa till 100%, får reda på i morgon om hur det blir, så vill inte säga för mycket!


Sitter och tittar på lite klipp på Youtube, är det någon mer som kommer ihåg herr Gunnar Papphammar? Där är humor på hög nivå! Säger bara: Mr Bean släng dig i väggen!



Imorgon blir det jobb återigen, och tvätt på kvällen. Ska träffa Jeanette i morgon, jippi! =)Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Kram


16

Idag är jag trött, Jättetrött!

Onsdag idag, vilket innebär att jag bara jobbar i morgon med, sen har jag min helgvila fredag och lördag.

Det är i princip omöjligt att lyckas få en tvätttid där jag bor! Om man inte har så pass bra framförhållning så att man bokar MINST en månad i förväg, men vem gör det liksom? Lyckades iallfall få två timmar imorgon kväll, jippi för att tvätta efter jobb!

På fredag ska jag serva bilen på Toyota i Lund. Klockan 08:00 ska jag vara där, så det blir ingen sovmorgon på fredag inte. 1´900 kronor kostar det, tack för den televerket!

På lördag blir det en tur till Köpenhamn ska åka till Fields, hoppas att Jeanette vill följa med!

Nej nu ska jag fixa med dagens för idag: Stekt fläsk med löksås, kan det bli mer klassiskt?

Ha en fortsatt trevlig dag!

17

Är sommaren här?
Det är alltid så himla typiskt, vi fryser och har det kallt på vintern, sen kommer våren, en vecka typ. Sen börjar det snöa igen. Och vad händer efter detta? Jo, då är det helt plötsligt sommar.
Ena veckan är det snö och kallt och veckan efter det så är det sol och 20 grader varmt. Ja har inte hunnit köpa några nya skor än, går fortfarande i vinterkängor, och det börjar bli Varmt.



Jag är trött som tusan idag, vet inte varför, men är helt slut.
Blir nog till att krypa ner i säng tidigt ikväll.

Kram på er!

18

Så var påsken över!
Annandag påsk idag, slutet på påsken och vi har snart passerat mitten på April månad. Det är sjukt vad tiden går fort!

18 dagar tills Cerezas valpisar kommer, om där är något denna gången, hon var ju skendräktig sist. Hoppas att Salami har gjrot lite bättre ifrån sig denna gången.

Idag blir det jobb, till 17 så det är helt ok, känns som att vi kan få lite att göra idag med tanke på att det antagligen är många som ska åka hem efter påskhelgen.

Nej nu måste jag få något gjort så ni får ha en trevlig då så kanske jag skriver något ikväll igen!

Kram Kram

19

Idag började man med att sova ut ordentligt, snäckan skulle tyvärr jobba idag så hon åkte i morse.
Jag har röjt på balkongen idag, nu är den riktigt trevlig att sitta och mysa på =)
I morgon är det jobb igen, kan nog bli ganska mycket att göra då det är en dag då många reser hem igen efter påskhelgen.

Jeanete kom hit igen vid 18-tiden så då började vi med att inviga sommaren/våren genom att röka lite vattenpipa på balkongen, när vi kom in igen och satte oss på soffa, så började min byxor som låg på soffan att röra sig. Det visade sig att Cereza hade tagit en liten tupplur där i! =)





Myspys!




Myspys #2 i husses byxa =)

21

Här ligger man och myser och kollar på Talang 2009 med en liten tjockis i knäet, och nej, det är inte Jeanette jag menar utan Cereza=) Jeanette ligger här bredvid.

Känns som att Cereza blir tjockare och tjockare för varje dag! Hon har ju gått halva tiden exakt idag, så vi får väll se vad de kommande tre veckorna har att bjuda på. Cerezas syster Salsa blev mamma idag, till nio (!) valpar, grattis till henne och Lillan i Malmö!

Denna helgen är man ledig, ska åka och påskfira hos Jeanettes mamma i Malmö i morrn, ska träffa henne och Jeanetts bror i morrn för första gången =)

Glad Påsk på er alla, och en trevlig helg!!

23

Dags att uppdatera igen.

Cereza, jag och Jeanette har lekt och busat som tusan idag, Cereza har varit på ett väldigt bra humör idag, efter allt lekande så blev hon ganska trött och vilade sig hos mig


En trött Cereza efter allt bus! 23 dagar kvar tills eventuella valpar ploppar ut =)


Har åkt på en rejäl förkylning, men man repar väll sig snart igen får man hoppas.
Var på vårdcentralen i igår för att göra ytterligare ett test, får hoppas att de lyckas få reda på vad det är man
 råkat dra på sig,

I nästa vecka ska man på en arbetsintervju, känns väldigt bra! Ni får hålla tummarna för mig att det går bra denna gången =)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram kram

27

Dagen på jobb var helt ok, det var ganska lugnt trots att det var lördag, jag låg väldigt bra på och hade städat undan det mesta och fått undan min disk, tänkte gå lite efter kl 18.00 idag.

Men så händer det...!

Med tio minuter kvar till stängningsdags så kommer det en hel buss med hungriga gäster, det vill säga 30-40 personer!
Efter att all mat hade gått ut så var klockan 18.15 och köket såg ut som ett bombat horhus!!
Så istället för att komma iväg kl 18.00 så blev det istället 18.50! Gissa om man var på dåligt humör när man körde hem. På vägen hem så ringde jag Jeanette, hon sa att hon var på stationen i Lund och väntade på tåget.

När jag väl kom hem och gick upp i trapphuset så möttes jag av detta:




Vad sött tänkte jag, men lade inte så stor vikt på det.
När jag så kom längst upp och vände mig mot min dörr så såg jag detta:



Och detta:





Nu började mina tankar skena iväg, Jeanette var nog inte alls i Lund.
Jag hörde även musik inne från min lägenhet.

Jag tog upp nycklarna och låste upp. Då såg jag detta!











Och en väldigt nöjd Jeanette mötte mig.
Är inte detta höjden av Kärlek?
Jag älskar dig Jeanette!!

28

Dagen började med tvättning av kläder, mindre kul med det är något som måste göras =)
Efter det kom Jeanette hit, vi gick ut en runda för jag skulle ner till vårdcentralen och prata med min läkare samt göra några tester till. Tyvärr så visade det sig att jag var tvungen att komma tillbaka på tisdag för att göra lite fler tester. Har redan varit där fyra gånger denna veckan, känns jobbigt att de inte vet vad det är som är fel =- /

Cerezas nya sysselsättning är att krypa in genom ett liitet hål på baksidan av min tv-bänk och rulla runt bland filmerna tills det bara är en enda röra =) Mindre kul för mig, men hon är ganska lättroad





Minns ni kampfisken som jag köpte för några veckor sedan? Han har nu fått ett namn.
Jeanette har döpt honom till Banan-Ragnar!


Banan-Ragnar!!



Nu blir det jobb hela helgen, heldagar hela helgen plus måndag, tufft, men det måste göras!

Nu ska jag passa på att njuta av mina sista lediga timmar, ha en trevlig kväll!

29

Idag har man varit ledig!
Dagen började med att man begav sig till tandläkaren, det var 1,5 år sedan jag va där sist. Det såg bra ut, hade bara ett jättelitet hål så det är jag nöjd med =)

Efter det åkte jag till mormor, hon har införskaffat en platt-tv och behövde hjälp att installera den. Som tack bjöd hon på kaffe och kaka, inte helt fel.

Sen åkte man hem och plockade lite i längeheten, spelade lite Rome: total war med =)


Har precis badat Cereza och hon njöt i fullo, som ni kan se på bilden =)



Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla lite tv och mysa med min lilla Iller =)
Kram i massor!


Saknar dig J!

RSS 2.0